SCHÜCO

 

SCHÜCO Дограма

Новото поколение прозорци SCHÜCO ,обединява аспектите на дизайн и архитектура с функционални предимства. Подобрените коефициенти на топлопреминаване Uf и малките строителни широчини предоставят на архитекти и проектанти неизброими възможности за оформление.

Минималните видими широчини на профилите създават възможност за филигранна оптика на фасадата посредством по-големите относителни площи от стъкло. Ергономично оформените дръжки са обединени в универсална серия, за която SCHÜCO получи iF-наградата за 2006 година на индустриалния форум в Хановер. Скритият обков може да бъде задвижван ръчно или автоматично с помощта на бутон или чрез системата за централно управление на сградата. Създават се идентични – оптически и технически – звена и детайли между прозорци, врати и фасади


 

SCHÜCO Фасада

Избирайки системи SCHÜCO, Вие залагате на системна компетентност и редица новости с обичайното качество на пазарния лидер. Откриват се нови варианти на приложение и възможности за архитектурни решения, съчетани с технически безупречно изпълнените системи.

Елементната фасада UCC 65 SG обединява архитектурно високостойностна оптика, енергийна ефективност и рационално производство в една ефективна модулна система

С новаторска технология фасадата SCHÜCO FW 50+.SI поставя нов стандарт за топлоизолация. С Uf-стойности до 0,8 W/m2K могат да бъдат реализирани енергоспестяващи фасади.