За нас

Кои сме ние?

Стройкомерс е частно дружество с ограничена отговорност, основано през 1993 г. със седалище в Дупница. Фирмата е специализирана в предоставяне на цялостния процес по създаване на качествени сгради: от проектирането до завършването на проектите и реализацията в недвижими имоти пазар чрез тяхното финансиране или чужди инвестиции.

Дружеството разполага с необходимия квалифициран персонал от инженери, проектанти, техници и строителни работници: корпус, тухла-мазач, монтажници на стоманени, водопроводчици, заварчици, електрически, художници, както и много други. Основната цел е да създават висококачествени продукти, които отговарят на високите изисквания на клиентите. Това се постига чрез прилагане на съвременни строителни технологии, използване на нови материали и оборудване с висока производителност.

За годините на своята дейност компанията успява да бъде коректен партньор с гъвкава политика, гарант за качество, лукс и навременно изпълнение на проектите им. Основна цел на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, висока производителност, предлагайки конкурентни продукти и услуги. За нас най-важни са дългосрочни отношения, базирани на честност и професионализъм. Ние вярваме, че това е гаранция за успеха и устойчивото развитие. Ние се развиваме динамично, съобразно бързо променящия се пазар и неговите нарастващи нужди и променливи тенденции.